Team

Dr. G.G. Tóth

Dr. G.G. Tóth Dermatoloog | miradry Haarlem

Dr. G.G. Tóth

Dermatoloog | miradry Haarlem

Dr. G.G. Tóth

Dr. G.G. Tóth behaalde in 1995 zijn artsexamen aan de Rijks-universiteit Groningen. Hij specialiseerde zich in 2002 tot dermatoloog aan het UMC Groningen. Na zijn promotie werkte hij van 2003 tot 2011 als dermatoloog in het Martini Ziekenhuis in Groningen. In 2012 sloot hij zich aan bij de maatschap dermatologie van het Spaarne Gasthuis. Lid van de NVDV.

Aandachtsgebieden
Behandeling van huidkanker (zowel chirurgisch als niet-chirurgisch), spataderen, psoriasis, moedervlekken, teledermatologie en laserbehandeling van huidaandoeningen.

Promotie
2002 – Titel proefschrift: “Management of Pemphigus’.

X
Dr. G.G. Tóth behaalde in 1995 zijn artsexamen aan de Rijks-universiteit Groningen. Hij specialiseerde zich in 2002 tot dermatoloog aan het UMC Groningen. Na zijn promotie werkte hij van 2003 tot 2011 als dermatoloog in het Martini Ziekenhuis in Groningen. In 2012 sloot hij zich aan bij de maatschap dermatologie van het Spaarne Gasthuis te Haarlem waar hij tot recent werkzaam was. Lid van de NVDV.
Mw. Dr. V.M.R. Heydendael

Mw. Dr. V.M.R. Heydendael Dermatoloog | miradry

Mw. Dr. V.M.R. Heydendael

Dermatoloog | miradry

Mw. Dr. V.M.R. Heydendael

Aandachtsgebieden
Behandeling van huidtumoren en huidmaligniteiten (zowel chirurgische als niet-chirurgische ingrepen), behandeling van psoriasis, beoordeling van moedervlekken en teledermatologie in samenwerking met huisartsen en verpleeghuisartsen.

Promotie
2004 – Titel proefschrift: “Methotrexate versus cyclosporine in chronic plaque psoriasis”

Nevenfuncties

X
Dr. V.M.R. Heydendael behaalde in 1998 haar artsexamen aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Aansluitend specialiseerde zij zich tot dermatoloog in het AMC. Tijdens haar opleiding schreef zij haar proefschrift. Vanaf 2006 was zij met veel plezier werkzaam in het Spaarne Gasthuis te Haarlem. In juli 2017 startte ze als dermatoloog bij het bekende huidziekenhuis Dermicis. Lid van de NVDV.

U mag van ons volledige inzet verwachten om het overmatige zweten te verhelpen.Dhr. Dr. G.G. Tóth & Dr. V.M.R. HeydendaelDryClinic | miradry Haarlem

Dhr. Dr. G.G. Tóth en Dr V. Heydendael werken sinds 7 jaar samen.

Voor o.a. cosmetische vragen en expertise hebben Dhr. Dr. G.G. Tóth & Dr. V.M.R. Heydendael de mogelijkheid om u te verwijzen naar Kliniek Blooming te Haarlem.